logo songteksten.net

Rebecca Black met de dood bedreigd

(Novum) - Rebecca Black, door internetgebruikers bestempeld als slechtste zangeres ooit, wordt met de dood bedreigd. De politie in Californië onderzoekt twee bedreigingen aan het adres van de 13-jarige. Hoe serieus de intimidatie is, is nog niet duidelijk laat een woordvoerder weten aan de Britse persdienst Reuters.

De anonieme bedreigingen kwamen binnen bij Blacks management in Los Angeles. "Het komt erop neer dat haar muziek offline moest worden gehaald, of ze zouden haar ombrengen", vertelt de politiewoordvoerder.

Rebecca Black is sinds vorige maand een internetsensatie. De 13-jarige nam het nummer Friday op en maakte er een videoclip bij, die op Youtube ruim 110 miljoen keer werd bekeken. De clip werd vooral via Twitter snel verspreid omdat meerdere mensen Black de slechtste zangeres ooit noemden.

Sinds de doodsbedreigingen houdt de politie een extra oogje in het zeil. De bedreigingen kwamen in maart binnen via telefoon en e-mail. Als de intimidatie serieus blijkt te zijn, worden de daders aangeklaagd. "We zijn nu bezig met het zoeken naar de afzenders van de bedreigingen. Als we die hebben gevonden, gaan we kijken naar vervolgstappen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren