logo songteksten.net

'Laatste vrijgezellennacht prins William bij vader'

(Novum) - Prins William gaat in de laatste nacht als vrijgezel niet stappen of naar een stripclub. De 28-jarige Britse prins blijft thuis bij zijn vader Charles. De kroonprins komt eerder terug van zijn paasvakantie om bij zijn zoon op St. James's Palace te zijn, verklappen ingewijden aan de Britse boulevardkrant The Sun.

"Prins Charles is een liefdevolle vader die een veel hechtere band met zijn kinderen heeft dan veel mensen denken", vertelt een bron binnen de hofhouding. "Zijn prioriteit in de laatste uren voor de bruiloft is zijn zoon." William loopt volgende week vrijdag richting het altaar. In de kerk Westminster Abbey belooft hij eeuwige trouw aan Kate Middleton.

Middleton brengt de laatste nacht voor de bruiloft door in het chique Goring Hotel. De 29-jarige aanstaande prinses en haar familie verblijven in een kamer die voor 165 duizend euro is verbouwd.

Voor hun huwelijk hebben William en Kate een speciaal liefdadigheidsfonds in het leven geroepen. In plaats van cadeaus wil het koninklijk stel donaties. Hoewel nog niet officieel bekend is gemaakt hoeveel geld is binnengekomen, zou al meer dan een miljoen zijn gedoneerd.

Onder meer dankzij een actie van George Michael stromen de giften binnen. De zanger nam een nieuwe versie van Stevie Wonders hit You and I op en gaf die cadeau aan het bruidspaar. Michael roept fans op te doneren als ze het nummer downloaden. "Ik wil dat Will en Kate weten dat dit een oprecht cadeau is, geen promotiestunt", laat de zanger weten aan het Amerikaanse blad People.

Michael is zelf niet van de partij bij de koninklijke bruiloft. "Ze moeten omringd worden door de mensen van wie ze houden", vertelde hij eerder. "Niet door popsterren die om twijfelachtige redenen vast hebben gezeten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren