Jordin Sparks getrouwd en zwanger

Door ANP, dinsdag 14 november 2017 16:28, bron: ANP

LOS ANGELES - Jordin Sparks is in verwachting. De 27-jarige zangeres en haar echtgenoot Dana Isaiah (25) verwachten hun eerste kind in het voorjaar. Aan People vertelt de Amerikaanse popzangeres bovendien dat de twee in juli in het geheim zijn getrouwd.

Jordin Sparks, de winnares van het zesde seizoen van American Idol, vertelt dat ze het nieuws het liefst van de daken willen schreeuwen. ''We zijn erg trots dat we getrouwd zijn en dat we dit kunnen vieren'', vertelt ze. Haar man Dana Isaiah streeft een modellencarrière na.

De twee gaven elkaar het jawoord tijdens een vakantie op Hawaï in het bijzijn van een kleine groep vrienden. Jordin: ''Het maakt onze relatie sterker. Je weet dat je nog steeds twee individuen bent, maar tegelijkertijd spreken we over wij en ons in plaats van jij en ik." Een maand na hun huwelijk ontdekte de artiest dat ze zwanger is. Ze zegt dolgelukkig te zijn. ''Ik ben heel dankbaar. Ik heb een nieuwe familie'', zegt ze.

Een paar jaar geleden was Jordin Sparks aan het daten met zanger Jason Derulo en rapper Sage the Gemini. In september 2014 werd bekend dat Jason en Jordin na twee jaar een punt achter hun relatie hadden gezet.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten