Corey Feldman wijst weer een misbruiker aan

Door ANP, woensdag 15 november 2017 04:20, views: 12, bron: ANP

LOS ANGELES - Tijdens een uitzending van de Amerikaanse televisieshow Dr. Oz, heeft Corey Feldman toegegeven wie de tweede man is die hem in zijn tienerjaren misbruikt heeft. Omdat hij vanwege het ontbreken van juridische bijstand zelf geen namen durfde noemen, deed de bekende tv-dokter dat voor hem. Hij toonde een foto van de dader aan Corey, die daarop instemmend knikte: "Ja, dat is hem."

De man om wie het gaat is Alphy Hoffman, de zoon van wijlen Hollywood-producer Bobby Hoffman, die vroeger bekende shows als Happy Days en Mork & Mindy produceerde. Alphy was casting-director bij het bedrijf van zijn vader, maar had in de jaren '80 ook de 'minderjarigen-club', Alphy’s Soda Pop Club. Hier kwamen veel kind-sterren, zoals Drew Barrymore, Alyssa Milano, Ricky Schroder en de twee Coreys: Feldman en Haim.

"Hij kwam me thuis ophalen en dat was best wel een dingetje, want iedereen wist dat de feestjes van Alphy heel cool waren. Bovendien had zijn vader Bobby allerlei belangrijke connecties, dus even je gezicht laten zien kon misschien wel goed zijn voor je loopbaan. Ik vond het in elk geval een eer dat Alphy me zelf naar de club toe reed. In het begin was het allemaal nog onschuldig, er waren ook geen ouders aanwezig want hen werd verzekerd dat er goed op ons werd gelet."

Feldman vervolgt tegen Dr. Oz: "Toen ik er weer een keer was keken we een film en viel ik in slaap. Toen ik wakker werd, stond er een pornofilm op. Ik zei dat ik moe was en ik herinner me ook dat ik nauwelijks nog kon lopen. Ik heb geen idee wat hij me gegeven heeft, maar ik was aardig van het padje. Toen we in een slaapvertrek kwamen en ik niet meer overeind kon staan, begon hij me op dezelfde manier te betasten zoals Jon Grissom dat eerder bij mij deed. Toen ik besefte wat er gebeurde, ging ik freaken. Ik heb hem van me af gegooid en ben naar huis gerend."

Eerder vertelde Feldman bij Dr. Oz dat Jon Grissom, met wie hij acteerde in de films License To Drive (1988) en Dream A Little Dream (1989) hem seksueel misbruikt heeft. Grissom heeft tot dusver niet gereageerd op de aantijgingen.

Feldman sloot af met de woorden: "Ik ga de politie alle namen geven die ik heb."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren