'Harvey Weinstein is terug in Los Angeles'

Door ANP, woensdag 15 november 2017 07:10, views: 6, bron: ANP

LOS ANGELES - Harvey Weinstein is terug in Los Angeles, zo melden bronnen aan het tijdschrift PEOPLE. De filmproducent, die door tientallen vrouwen beschuldigd wordt van seksuele intimidatie, seksueel misbruik en zelfs verkrachting, zou in de stad zijn om tijd door te brengen met zijn familie. Weinstein is nog steeds getrouwd met Georgina Chapman, bij wie hij twee kinderen heeft: dochter India Pearl en zoon Dashiell. Uit een eerder huwelijk heeft hij nog drie kinderen; Remy, Emma en Ruth.

Weinstein zat in de Meadows kliniek in Arizona om zijn seksverslaving aan te pakken. Waarom hij daar nu alweer weg is, is niet bekend. Er gaan verschillende verhalen rond over zijn verblijf in de kliniek. "Harvey neemt zijn behandeling heel serieus. Hij krijgt alleen een momentje vrij om wat te eten en zelfs dan eet hij met zijn behandelaar. Eigenlijk staat hij 24 uur per dag onder toezicht," meldt een bron die dichtbij de familie staat.

Volgens een andere bron klopt er niks van dat verhaal en neemt Weinstein het niet zo nauw met de regels die in de kliniek gelden. "Hij ziet verschillende dokters, maar gaat niet elke dag naar de behandelruimte toe. Hij heeft al met meerdere mensen in de clinch gelegen en wil nog liever vandaag dan morgen naar huis."

Georgina is in de tussentijd gespot in Engeland, zonder haar trouwring. "Georgina houdt zich even afzijdig en focust zich op de kinderen en haar kledinglijn. Ze heeft geen plannen om in het openbaar te verschijnen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren