logo songteksten.net

Hoofdrol Ariane Schluter in Home Sweet Home

AMSTERDAM - Ariane Schluter en Benja Bruijning spelen de hoofdrollen in de nieuwe komische feelgoodfilm Home Sweet Home. Andere rollen zijn er voor onder meer Loes Luca, Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven, Sanne den Hartogh en Kasper van Kooten, meldt distributeur Dutch FilmWorks.

Home Sweet Home gaat over een zoon die op zoek gaat naar een man voor zijn moeder. Bruijning speelt wereldreiziger en fotograaf Chris, die vanwege geldgebrek noodgedwongen weer thuis bij zijn moeder Marja (Schluter) belandt. Als Chris een klus aanneemt voor een promo van een datingsite bedenkt hij dat zijn single moeder wel een nieuwe relatie kan gebruiken. Hij maakt - buiten haar medeweten om - een video voor haar, die een grote hit wordt. Na enige twijfel besluit Marja het avontuur aan te gaan, met haar zoon als datingcoach.

De film is geschreven door de Ierse schrijven Hugh Travers, in samenwerking met co-scenaristen Jeroen Houben en Lotte Tabbers. De regie is ook in handen van Houben, die daarmee zijn eerste grote speelfilm gaat regisseren.

Home Sweet Home moet in april in de Nederlandse bioscopen draaien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren