logo songteksten.net

Home Sweet Home draait om meer dan clichés

LOENEN AAN DE VECHT - De nieuwe komische feelgoodfilm Home Sweet Home gaat niet alleen maar over de standaard liefdesclichés. In de film van Jeroen Houben komen ook andere thema’s aan bod, vertelt hoofdrolspeler Benja Bruijning.

“Het gaat niet alleen maar over clichés van ik drink bier en was er maar een leuke vrouw in mijn leven”, aldus Benja. “Het gaat meer over hoe vul je je leven in. Waar ben je naar op zoek? Dat is al een hele moeilijke vraag voor heel veel mensen.”

Benja speelt in de film Chris, een succesvol stockfotograaf die aan lager wal is geraakt en daardoor noodgedwongen weer bij zijn moeder moet wonen. “Hij is een beetje een flierefluiter, geniet van het leven en de mooie dingen ervan”, schetst Benja voor. “Het liefst zou hij willen dat het altijd zo doorging maar natuurlijk gaat het niet zo in het leven. Op een gegeven moment moet je toch je verantwoordelijkheden nemen, moet je het leven aanpakken. Maar daar heeft hij geen zin in.”

Viral

Chris zet het leven van zijn moeder, gespeeld door Ariane Schluter, op zijn kop als hij om wat geld te verdienen een filmpje maakt voor een datingsite waarvoor hij beelden van zijn moeder gebruikt. “Dat gaat helemaal viral en voor we het weten zijn we een nieuwe man voor mijn moeder aan het zoeken”, aldus Benja.

Zelf hield Benja niet zo van daten. De 34-jarige acteur is nu al dik acht jaar gelukkig met Anna Drijver maar ook daarvoor moest hij er niet veel van hebben. “Wat dat betreft ben ik een beetje zoals Chris. Ik hoop dat het leven op zo’n manier op mij afkomt dat het allemaal op zijn pootjes terechtkomt. Maar dat is helaas niet altijd het geval.”

Home Sweet Home moet in april in de bioscopen draaien. Naast Benja en Ariane zijn er rollen voor onder meer Loes Luca, Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven, Sanne den Hartogh en Kasper van Kooten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren