Lady Gaga draagt jurk Alaïa op rode loper

Door ANP, maandag 20 november 2017 02:07, views: 20, bron: ANP

LOS ANGELES - De dood van couturier Azzedine Alaïa is wereldwijd met groot verdriet ontvangen. Lady Gaga was een groot fan van de Frans-Tunesische ontwerper en toonde haar respect door in een creatie van hem op haar 'persoonlijke' rode loper te verschijnen bij de American Music Awards. Gaga was niet bij het event zelf aanwezig in Los Angeles, maar een van haar nummers werd via een live stream uitgezonden vanaf haar concert in Washington DC.

Gaga postte twee foto's op haar Twitter, waarop ze te zien is een ontwerp van Alaïa, die afgelopen zaterdag op 77-jarige leeftijd overleed. Azzedine was niet alleen zeer geliefd bij Lady Gaga; ook bekendheden als Tina Turner, Grace Jones, Madonna, Michelle Obama, Victoria Beckham en Naomi Campbell waren groot fan van de ontwerper.

Azzedine ging in veel opzichten zijn eigen weg. Zo negeerde hij de traditionele modeseizoenen en presenteerde hij in zijn eigen tempo nieuwe collecties. De naam Alaïa werd synoniem voor glamour, sensualiteit, stijl, zelfvertrouwen, comfort en sexappeal.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten