logo songteksten.net

Oh Oh Barbie ontkent zwangerschap

(Novum) - Barbie zet binnenkort nog geen kind op de wereld. Geruchten dat het feestbeest in verwachting zou zijn, doken donderdag op. "Dat verhaal kan ik meteen naar het rijk der fabelen verwijzen", laat Barbies manager weten.

"Ze hing vanochtend in de sportschool nog aan de gewichten. Als ze zwanger zou zijn, zou ze augurken eten en haring happen op de boulevard", gaat de manager verder. "Bovendien is het onmogelijk. Sinds Barbie half februari terug is gekomen uit Tirol is ze alleen maar aan het werk geweest."

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso en opvolger Oh Oh Tirol, heeft haar Ken wel gevonden. Ze is dolgelukkig met haar vriend Michael, met wie ze zeven weken een relatie heeft. "Ze heeft wel gezegd dat dit de man is waarmee ze kinderen wil krijgen. Zo is het balletje gaan rollen."

De blondine uit Scheveningen is ook gewoon te zien in het derde seizoen van Oh Oh Cherso/Tirol. Volgens de geruchten gooide haar zwangerschap roet in het eten. De nieuwe serie is waarschijnlijk dit najaar te zien bij RTL 5. "De bestemming is nog niet bekend", vertelt Barbies manager. "Het wordt of twee uur rijden of twintig uur vliegen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren