Nick Carter geschrokken door beschuldiging

Door ANP, woensdag 22 november 2017 17:07, views: 16, bron: ANP

LOS ANGELES - Backstreet Boy Nick Carter herkent zichzelf niet in de beschuldigingen van Melissa Schuman, die claimt dat hij haar zou hebben verkracht. Volgens de zanger hebben de twee seks gehad, maar niet tegen haar wil.

"Ik ben geschokt en verdrietig door de beschuldigingen", aldus de 37-jarige zanger, die volhoudt dat Schuman nooit heeft gezegd dat ze niet verder wilde. "Dit is de eerste keer dat ik van deze beschuldigingen hoor, bijna twee decennia later. Ik zou nooit iemand opzettelijk kwetsen of schade toebrengen."

Carter benadrukt dat de twee later nog hebben samengewerkt. "We hebben samen een lied opgenomen en opgetreden. Ik had altijd respect en waardering voor Melissa."

De verkrachting zou in 2002 hebben plaatsgevonden in Carters appartement in Santa Monica tussen de opnames van de clip The Hollow door. Volgens Schuman, een zangeres van de meidengroep Dream, had ze tegen haar wil in seks met Carter. Ze was naar eigen zeggen nog maagd en wilde niet verder gaan dan wat zoenen. Carter wilde daar niets van weten en dwong haar om door te gaan.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten