logo songteksten.net

Ben Saunders wilde niet met Dean zingen

(Novum) - Ben Saunders is blij dat hij en zijn oudere broer acht jaar geleden niet bekend werden na hun deelname aan het Nationaal Songfestival. De 27-jarige zanger heeft het naar eigen zeggen nooit leuk gevonden om met Dean op te treden.

"Hij wilde altijd in pak, netjes voor de dag komen", vertelt Ben in een interview met Flair. "Ik haatte dat, maar hij is de oudere broer dus hij wilde de touwtjes in handen hebben. Ook met interviews." Volgens de Voice of Holland-winnaar deed zijn broer altijd uitbundig en overdreven. "Daarnaast leek ik dan heel rustig, maar ik was gewoon relaxed. Mezelf."

Saunders, wiens debuutalbum You Thought You Knew Me By Now deze week uitkomt, heeft sinds kort een vriendin op wie hij dolverliefd zegt te zijn. "Ik vertel het haar wel honderd keer per dag, zo verliefd ben ik", zwijmelt de zanger.

Saunders kent zijn geliefde al sinds de middelbare school, maar was toen naar eigen zeggen een slettebak en had nog geen trek in een vaste relatie. "Toen het vorig jaar uitging met mijn ex, zag ik Soraya steeds vaker. Ik zat eigenlijk altijd bij haar. Zij is de enige die mij recht kan trekken, om het zo te zeggen."

Hoewel hij in vorige relaties wel eens een slippertje beging, zweert Ben nu zo trouw als een hond te zijn. "Andere vrouwen doen me helemaal niets. In eerdere relaties is dat niet altijd zo geweest. Dan moest ik opbiechten dat ik was vreemdgegaan, of ik werd betrapt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren