Jeffrey Tambor door derde vrouw beschuldigd

Door ANP, donderdag 23 november 2017 02:35, views: 5, bron: ANP

LOS ANGELES - Jeffrey Tambor heeft een derde beschuldiging van seksueel ontoelaatbaar gedrag aan zijn broek hangen. Visagiste Tamara Delbridge werkte met de acteur samen bij de film Never Again in 2001. Tegen Refinery29 zei ze dat Tambor haar probeerde te kussen, terwijl ze dit niet wilde.

"Deze opdracht betekende voor mij een doorbraak in de filmindustrie. Op de laatste draaidag zei ik tegen Jeffrey dat het ontzettend leuk was om met hem samen te hebben gewerkt en toen greep mij me, totaal onverwacht, ineens vast en zoende hij me op mijn mond. Ik was compleet in shock en wist niet zo goed hoe ik daarop moest reageren. Er ging van alles door me heen, qua emoties."

Tambor reageerde naar zowel Refinery29 als USA Today: "Mocht dit gebeurd zijn, dan was het niets meer of minder dan een welgemeende afscheidskus, om haar te bedanken voor haar goede werk op de set. Het spijt me heel erg als dat anders bij haar is overgekomen."

Tamara was bang dat ze misschien iets te 'flirty' overkwam en dat het wellicht haar eigen schuld was, maar een andere acteur uit de film, Bill Duke, zag wat er gebeurde en verzekerde haar dat ze niets verkeerd had gedaan. "Ik heb geen idee waarom Jeffrey dat bij me deed. Maar het feit dat Bill Duke me zei dat hij fout zat, bevestigde mijn gevoel dat dit ongepast gedrag was. Ik ben Bill dan ook eeuwig dankbaar hiervoor."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren