Radar valt nu zelf in de prijzen

Door ANP, donderdag 23 november 2017 22:31, views: 10, bron: ANP

AMSTERDAM (ANP) - De website van tv-programma Radar van AVROTROS is uitgeroepen tot de beste website van het jaar. Het programma won donderdag die prijs van vakblad Emerce. De uitreiking was in Amsterdam.

Het consumentenprogramma reikt zelf ook jaarlijks een prijs uit, de Loden Leeuw voor meest irritante reclame en meest irritante bekende Nederlander in de reclame. Presentatrice Antoinette Hertsenberg opende vorige week maandag in Radar de stembus voor de Loden Leeuw 2017. Naast Winston en Renate Gerschtanowitz zijn Ali B en Paul Haenen genomineerd. Hertsenberg wil zelf graag dat het echtpaar-Gerschtanowitz wint.

Bij de verkiezingen werden prijzen uitgereikt voor de beste en de populairste website in 24 categorie├źn. Voor de beste website werd gekeken naar inhoud en ontwerp, voor de populairste site konden mensen stemmen. Radar won bijvoorbeeld in de categorie Media. ASN had de beste bankensite, de Gathering of Tweakers was de beste community en Apple had de beste site voor consumentenelektronica. De beste overheidssite was die van de brandweer en voetbalclub PSV had de beste site over sport. Uit al die winnaars werd Radar uitgeroepen tot eindwinnaar.

De verkiezing beleefde dit jaar de elfde editie. De titel ging eerder onder andere naar Google, Hyves en Tweakers.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren