Uma Thurman woest op Harvey Weinstein

Door ANP, vrijdag 24 november 2017 02:09, views: 8, bron: ANP

LOS ANGELES - Uma Thurman heeft zich eindelijk uitgelaten over Harvey Weinstein. De actrice laat geen spaan heel van de in opspraak geraakte Hollywood-producent. Ze plaatste een foto van zichzelf op Instagram als haar Kill Bill-karakter Beatrix Kiddo en schreef daarbij: "Happy Thanksgiving allemaal! Behalve jij, Harvey. En de mensen die met jou hebben samen gezworen. Ik ben blij dat dit allemaal langzaam gaat, want jij verdient geen kogel. Stay tuned."

De Golden Globe-winnares prees de moed van anderen 'om voor elkaar op te komen'. Ook voegde ze de hashatg #metoo toe, met daarbij de tekst: 'mocht je dat nog niet aan mijn gezicht hebben kunnen aflezen'.

Uma werd een paar weken geleden bij een event gevraagd naar haar mening over Weinstein, met wie ze grote successen boekte met onder andere de film Pulp Fiction. Zichtbaar geƫmotioneerd zei de actrice toen dat ze 'nog te boos was om een reactie te geven, maar dat ze dat zeker zou doen als ze daar toe zou zijn.'

Eerder deze week verbrak Thurman de banden met haar agentschap CAA, waarbij ze twee jaar zat. De actrice heeft nog geen nieuwe agency aangesteld.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren