Jordin Sparks krijgt een jongetje

Door ANP, vrijdag 24 november 2017 02:14, bron: ANP

LOS ANGELES - De Instagram-post van Jordin Sparks was kraakhelder: "Het wordt een jongetje!!", zo schreef de dolgelukkige zangeres op de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Eerder deze week maakte ze bekend haar eerste kindje te verwachten, met echtgenoot Dana Isaiah en nu mag iedereen weten dat er in het voorjaar van 2018 beschuit met blauwe muisjes gegeten wordt in huize Sparks-Isaiah.

De aanstaande ouders houden blauwe slingers vast en glimlachen van oor tot oor op de foto. In juli zijn de twee stiekem in het huwelijk getreden, hoewel de winnares van het zesde seizoen van American Idol dat nieuws het liefst van de daken had willen schreeuwen. ''We zijn erg trots dat we getrouwd zijn en dat we dit kunnen vieren'', vertelde ze een paar maanden later.

De twee gaven elkaar het jawoord tijdens een vakantie op Hawaï in het bijzijn van een kleine groep vrienden. Jordin: ''Het maakt onze relatie sterker. Je weet dat je nog steeds twee individuen bent, maar tegelijkertijd spreken we over wij en ons in plaats van jij en ik." Een maand na hun huwelijk ontdekte de artiest dat ze zwanger is. Ze zegt dolgelukkig te zijn. ''Ik ben heel dankbaar. Ik heb een nieuwe familie'', zegt ze.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten