logo songteksten.net

Oh Oh-feestbeesten willen van bierbuik af

(Novum) - De mannen van Oh Oh Tirol zijn de sportschool ingedoken. De feestbeesten proberen de kilo's die er door hun vele stapavondjes zijn aangekomen, zo snel mogelijk kwijt te raken.

Tony, alias Sterretje, woog tijdens de opnamen van Oh Oh Tirol naar eigen zeggen 134 kilo. Hij hoeft niet lang na te denken over zijn motivatie om van zijn bierbuik af te komen. "Ik moet weer fit zijn voor de dames op het strand", vertelt hij in RTL Boulevard. "Het seizoen begint weer."

Geruchten dat Barbie zwanger zou zijn en niet zou verschijnen in een nieuwe Oh Oh-reeks, werden donderdag ook door haar zelf ontkend. "Ik slik de pil, dus ik let heel goed op", stelt de blondine, die sinds kort gelukkig is met Michael. "Ik heb wel een kinderwens, maar ik wil nog even wachten."

De nieuwe Oh Oh-serie, waarvan nog niet bekend is waar deze wordt opgenomen, komt waarschijnlijk dit najaar op de buis. Tijgertje, die vorige week met haar moeder voor de tweede keer werd opgepakt voor winkeldiefstal, doet waarschijnlijk niet meer mee.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren