Sterren moeten evacueren in Californië

Door ANP, donderdag 7 december 2017 02:04, views: 7, bron: ANP

LOS ANGELES - Onder de tienduizenden die hun huis hebben moeten verlaten vanwege bosbranden in en rond Los Angeles, is ook een aantal sterren. Onder meer Lionel Richie en Chelsea Handler zijn geëvacueerd.

Lionel zegde woensdag een optreden dat hij in Las Vegas zou geven af, om zijn familie te helpen bij de evacuatie, zo liet hij via Twitter weten. Lea Michele legde via een Instagram Story vast hoe zij haar huis verliet. Ze vond onderdak bij Fashion Police-jurylid Brad Goreski.

Pokerspeler en actrice Jennifer Tilly wilde een hotel opzoeken toen bleek dat haar huis in een buurt staat waar geëvacueerd wordt. Op Twitter vertelde ze dat pas het vierde hotel waar ze probeerde een kamer te krijgen plek had. Ook Chelsea Handler liet weten dat ze haar woning had verlaten. "Ik ben net geëvacueerd. Het lijkt wel alsof Donald Trump de wereld in de fik steekt, letterlijk en figuurlijk. Hou je veilig allemaal, het zijn donkere tijden."

Chrissy Teigen meldde op social media dat ze zich klaarmaakte om haar huis te verlaten. "Ik had nooit gedacht dat ik het tot nu toe hypothetische spelletje van wat zou je meenemen als er brand was nog eens echt zou spelen. Tot nu toe heb ik Luna, een paar limited edition Oreo-koekjes en mijn Spike TV-award", grapte het model, dat later liet weten dat de familie Legend/Teigen veilig was.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren