Hond Carrie Fisher te zien in The Last Jedi

Door ANP, donderdag 7 december 2017 02:12, views: 5, bron: ANP

LOS ANGELES - Gary, de hond die Carrie Fisher overal mee naartoe nam, is ook te zien in haar laatste Star Wars-film, The Last Jedi. Dat heeft regisseur Rian Johnson woensdag bevestigd.

Een oplettende fan spotte in één van de promobeelden die van The Last Jedi zijn vrijgegeven in de achtergrond een buitenaards wezen dat wel erg veel leek op de Franse buldog. Ze vroeg op Twitter aan Rian of hij kon bevestigen dat het om Gary ging. De regisseur antwoordde: "Ja! Wow, goede ogen!".

Gary was de steunhond van Carrie, die eind vorig jaar overleed. "Gary is mijn hart", vertelde de actrice, die kampte met een bipolaire stoornis, in een interview in 2015. "Hij is heel toegewijd en dat kalmeert mij."

De hond hield Carrie gezelschap tijdens veel interviews voor de vorige Star Wars-film, The Force Awakens, in 2015 en werd daardoor geliefd onder fans. Gary woont sinds de dood van Carrie bij haar assistente, die een populair Instagram-account bijhoudt namens het dier. In oktober plaatste ze een foto van de buldog die naar de trailer van The Last Jedi zat te kijken. "Mijn moeder ziet er mooier uit dan ooit", schreef de assistente uit naam van Gary, waarbij ze de hashtag #garymistzijnmama plaatste.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren