Instagram Selena Gomez weer openbaar

Door ANP, donderdag 7 december 2017 02:23, views: 13, bron: ANP

LOS ANGELES - 's Werelds meest gevolgde Instagram-account is weer voor iedereen toegankelijk. Een dag nadat ze haar Instagramkiekjes had afgeschermd voor potentiële nieuwe volgers, heeft Selena Gomez haar account woensdag weer openbaar gemaakt.

Dinsdag merkte fans op dat Selena haar instellingen had aangepast. Een opmerkelijke actie, omdat een dergelijke wijziging geen gevolgen heeft voor bestaande volgers, waarvan de zangeres er een slordige 131 miljoen heeft.

Selena legde haar beslissing niet uit, maar deelde op hetzelfde moment wel via een Instagram Story commentaar op de schrijver van een profiel in Billboard. "Nooit laat ik een ander mens meer mijn woorden gissen. Of nodig ik ze uit in mijn huis. Dit is zo pijnlijk", schreef ze bij een gedeelte van het artikel, dat verscheen omdat ze door het blad werd verkozen tot Vrouw van het Jaar.

De bewuste passage ging over een grote teddybeer die ze in huis heeft staan. Vorige week deelde de 25-jarige de cover van de editie van Billboard waarin het profiel stond nog op Instagram en bedankte ze het magazine.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten