Lawrence wist dat ze beroemd zou worden

Door ANP, donderdag 7 december 2017 06:55, views: 6, bron: ANP

LOS ANGELES - Jennifer Lawrence heeft altijd geweten dat ze beroemd zou worden. Dat bleek tijdens de uitreiking van Sherry Lansing Leadership Award woensdag.

De actrice kreeg de prijs uit handen van de naamgever van de award, voormalig directeur van filmstudio Paramount Sherry Lansing. Die vertelde tijdens de uitreiking een verhaal over een etentje jaren geleden. De gastheer vroeg haar plaats te nemen naast Jennifer, die niet lang daarna te zien zou zijn in de eerste Hunger Games-film. Hij maakte zich zorgen om de actrice. Als de film zou uitkomen, zou haar leven volledig veranderen.

"Toen ik haar zag omgaan met de andere gasten, zag ik een vrouw vol zelfvertrouwen, die geen advies van mij nodig had", vertelde Sherry over de toen 21 jaar oude Jennifer. Dat bleek toen ze plaats nam naast Jennifer en de jonge actrice tegen haar zei: "Ik weet dat hij zich zorgen om me maakt. Maar ik heb een geheim. Ik heb altijd al geweten dat ik beroemd zou worden. Dus ik ben er helemaal klaar voor."

Tijdens de speech bij de uitreiking keek Jennifer wat genegeerd, maar de actrice moest uiteindelijk hartelijk lachen om de anekdote. In haar eigen toespraak stelde ze zich bescheidener op. Ze benadrukte dat ze zich wil blijven uitspreken over zaken als gelijke kansen voor vrouwen. "Het is niet makkelijk om je nek uit te steken. Het is niet makkelijk om wereldwijd bekritiseerd te worden. Maar ik heb dit platform, en als ik het niet gebruik, dan verdien ik het niet."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren