Do en Janine Abbring in kerstshow Kampsbroers

Door ANP, donderdag 7 december 2017 18:55, views: 4, bron: ANP

AMSTERDAM - Zangeres Do, Zomergasten-presentator Janine Abbring, actrice Hadewych Minis en columnist Aaf Brandt Corstius zijn vier van de ‘mystery guests’ die acte de presence zullen geven tijdens de nieuws kerstshow van de broers Tim en Wart Kamps.

Dat heeft het tweetal donderdag gemeld. Tot de rest van de gasten die onverwacht in de voorstelling te zien zullen zijn, behoren Alex Klaasen, Carolien Borgers, Lone van Roosendaal en Maarten Heijmans.

De broers Tim en Wart Kamps staan eind december voor het eerst in ruim twee jaar weer samen op het podium. Het tweetal gaat samen met acteurs Peter van Rooijen en Hanneke Drenth de voorstelling Jesus Christ Karaoke Bar spelen. Het stuk, waarin elke avond een speciale gast zijn of haar opwachting zal maken, is in de kerstvakantie negentien keer te zien in Theater Bellevue in Amsterdam.

Missie Aarde

In de voorstelling keert Jezus (Tim Kamps) terug op aarde om een karaokebar te runnen. De zaak loopt echter slecht en tot overmaat van ramp heeft Jezus geld geleend bij de verkeerde mensen. Het is de tweede maal dat Kamps en Kamps samen een speciale show ontwikkelen voor de decembermaand.

Samen met Bor Rooyackers wonnen de broers in 1998 het Amsterdams Kleinkunst Festival. Het trio besloot echter na tien jaar en vijf programma's uit elkaar te gaan. Sindsdien maakten Wart en Tim onder meer samen twee seizoenen van de succesvolle VPRO-serie Missie Aarde. Jesus Christ Karaoke Bar is een productie van het Amsterdams Kleinkunst Festival en Theater Bellevue. De kaartverkoop is van start gegaan
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren