logo songteksten.net

Beyoncé bezorgt Ed Sheeran derde nummer 1-hit

AMSTELVEEN - Ed Sheeran is de nieuwe lijstaanvoerder in de Single Top 100. Zijn ballad Perfect weet met gemak Frenna en Boef van de eerste plaats te houden.

Perfect was al enige tijd onderweg naar de top, maar weet pas nu dankzij de vorige uitgebrachte duetversie met Beyoncé door te stoten. Voor Ed is Perfect zijn derde nummer 1-hit in Nederland na Thinking Out Loud in 2014 en Shape Of You, eerder dit jaar. Beyoncé stond pas één keer eerder bovenaan in de Single Top 100. Dat was in 2007 met Beautiful Liar, een duet met Shakira.

Voor Frenna en Boef lijkt er voorlopig nog geen nieuwe nummer 1-hit in te zitten. Hun remake van Famke Louises Op Me Monnie (deze week op 6) komt wel binnen op nummer 2, waarmee de heren respectievelijk hun vierde en achtste top 3-hit te pakken hebben.

Ondertussen ligt Mariah Carey alweer op koers om met kerst de top te bestormen. Haar klassieker All I Want For Christmas Is You, die vorig jaar in de laatste week van het jaar een weekje op 1 stond, stijgt nu al de top 10 in. Ook een andere kerstklassieker wint terrein nu Sinterklaas het land uit is. Wham! boekt 51 plekken winst door met Last Christmas van 88 naar 37 te stijgen.

Single Top 10 week 49

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (5) Ed Sheeran / Ed Sheeran & Beyoncé - Perfect

  2. (-) Frenna & Boef - Op Me Monnie

  3. (1) Broederliefde - Officieel

  4. (2) Frenna & Diquenza - Vervloekt

  5. (7) Camila Cabello feat. Young Thug - Havana

  6. (3) Famke Louise - Op Me Monnie

  7. (4) Post Malone feat. 21 Savage - Rockstar

  8. (10) Selena Gomez & Marshmello - Wolves

  9. (8) Sevn Alias feat. Lil' Kleine & Boef - Patsergedrag

  10. (56) Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren