Fischer spreekt vervolg Nieuwe Wildernis in

Door ANP, dinsdag 12 december 2017 13:49, views: 7, bron: ANP

AMSTERDAM - Acteur Martijn Fischer gaat De Wilde Stad inspreken, het vervolg op documentairehit De Nieuwe Wildernis. De film draait vanaf 1 maart in de Nederlandse bioscopen, zo maakte distributeur Amstel Film dinsdag bekend. Het derde deel in de reeks gaat over wilde dieren en planten in de grote moderne stad.

De film beziet de grote stad door de ogen van de kater Abatutu. Hij ziet zaken die voor veel mensen onopgemerkt blijven omdat zij te druk zijn met hun smartphone of zichzelf. De soundtrack van de film is samengesteld in samenwerking met platenlabel Top Notch en bevat nummers van The Kik, Spinvis en Manke Nelis.

Voorganger De Nieuwe Wildernis trok vier jaar geleden bijna 700.000 bezoekers naar de bioscopen en won talloze prijzen. In 2015 verscheen het eerste vervolg in de bioscopen, Natuur in de Delta.

Martijn Fischer is vooral bekend van zijn rol als André Hazes. Hij vertolkte de zanger zowel in het theater als in de speelfilm over zijn roerige leven. Fischer was verder te zien in Onze Jongens, Mees Kees en Petticoat. Binnenkort vertolkt hij een hoofdrol in het historisch epos Redbad.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren