Brian McFadden niet bij reünie Westlife

Door ANP, woensdag 13 december 2017 02:36, views: 4, bron: ANP

LONDEN - Dat er een Westlife-reünie aankomt, is honderd procent zeker, maar fans hoeven niet te rekenen op een comeback van Brian McFadden in de Ierse boyband, zei manager Louis Walsh tegen The Sun. "Nee, alleen 'The Fab Four' doen mee, zij zijn Westlife. Brian hoort daar niet bij. Al zou hij me smeken om mee te mogen doen, het gaat niet gebeuren."

Met 'The Fab Four' doelt Walsh op Shane Filan, Mark Feehily, Nicky Byrne and Kian Egan, die na het vertrek van Brian in 2004 doorgingen. De zanger ambieerde een solocarrière, maar die kwam nooit echt van de grond. Toen hij in 2007 vroeg of hij mocht terugkeren in de band, zat de rest niet meer op hem te wachten omdat ze veranderingen hadden doorgevoerd, waardoor Westlife een andere band met andere muziekstijlen was geworden.

McFadden sloot een terugkeer bij zijn vroegere boyband nooit uit, maar manager en The X Factor-jurylid Walsh sprak duidelijke taal: "Ik geef de voorkeur aan een groep die blij is met elkaar en respect heeft voor elk bandlid."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten