Harry Styles vervangt James Corden met verve

Door ANP, woensdag 13 december 2017 09:00, views: 10, bron: ANP

LOS ANGELES - Harry Styles heeft dinsdagavond met verve zijn goede vriend James Corden vervangen als presentator van The Late Late Show. De Britse zanger vertelde volgens People dat hij slechts twee uur voorafgaande aan de Amerikaanse tv-show te horen kreeg dat hij de komiek moest vervangen.

James Corden moest de presentatie van de show kort voor aanvang uit handen geven, omdat hij zijn vrouw Julia moest bijstaan bij de bevalling. Harry Styles mocht het goede nieuws over de geboorte van James' derde spruit bekendmaken in de populaire tv-show. ''Ik heb groot nieuws. Slechts anderhalf uur geleden hebben James en Julia een prachtig meisje gekregen'', verklaarde Harry zijn aanwezigheid.

Styles maakte het publiek wijs dat hij zelf als al in het ziekenhuis op kraamvisite was geweest. ''De baby lijkt erg op James, vooral omdat James zelf het uiterlijk heeft van een gigantische baby'', grapte de Dunkirk-acteur. Harry leek weinig moeite te hebben met de presentatie van The Late Late Show, waarin hij gasten als Owen Wilson, Jane Krakowski en Joel Edgerton ontving. Toch had hij maar een korte voorbereidingstijd.

Eenmalig

''Twee uur geleden zat ik nog thuis, in dit maatpak uiteraard'', grapte Harry. ''Ik kreeg een telefoontje dat Julia moest bevallen. Natuurlijk belde James de grappigste man die hij kent...en die was kennelijk niet beschikbaar." In een video op Twitter van de show zegt Harry dat hij dit eenmalig doet. ''Tenzij CBS dit erg leuk vindt'', knipoogt Harry.

De zanger is goed bevriend met James en is net klaar met het eerste deel van zijn concertreeks Harry Styles: Live on Tour. Op 11 maart hervat hij zijn tour in Basel. Eerder deze week zat Harry in de Christmas Carpool Karaoke, waarin hij opzien baarde door James in de auto hartstochtelijk te kussen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten