Mark Hamill zoende met Carrie Fisher

Door ANP, vrijdag 15 december 2017 06:11, views: 5, bron: ANP

LOS ANGELES - Na ruim veertig jaar is Mark Hamill uit de school geklapt over een intiem moment met Star Wars-collega Carrie Fisher. De twee zoenden er tijdens de opnames van de eerste film uit de reeks op los als tieners, aldus de acteur in The Guardian.

"Carrie en ik voelden ons meteen tot elkaar aangetrokken", aldus de 66-jarige acteur, die in de filmreeks Luke Skywalker speelt. Eerdere ervaringen met romantiek op de set hielden hem echter tegen werk te maken van zijn gevoelens. Tot hij een keer tegen Carrie opschepte dat hij goed kon zoenen. "Ik weet nog dat we het een keer, er zal vast alcohol in het spel zijn geweest, over zoentechnieken hadden. En ik zei: 'ik ben wel een goede kusser'. En zij zei: 'hoe bedoel je?'. Voor we het wisten, waren we aan het zoenen als tieners."

Lang duurde het geflikflooi niet. "Op het moment dat we beseften wat we aan het doen waren, moesten we allebei erg hard lachen", aldus Mark, die vertelt dat de twee daarna steeds meer een broer/zus-relatie kregen. Datzelfde gold voor hun personages Luke en Leia, die in de derde Star Wars-film een tweeling bleken.

De acteur stond vorige week bij de première van de nieuwe Star Wars stil bij zijn vorig jaar overleden filmzus, die in The Last Jedi voor het laatst te zien is als Leia. "Het is niet makkelijk geweest", zei hij over het verlies. "Ik ben heel egoïstisch boos dat ze niet hier is om me te laten lachen. Maar ik ben dankbaar voor alles dat ze heeft gegeven toen ze er nog was."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren