Ronnie Flex scoort hit met Maan

Door ANP, vrijdag 15 december 2017 16:00, views: 3, bron: ANP

AMSTELVEEN - Blijf bij mij, het nieuwe nummer van Ronnie Flex in samenwerking met Maan, staat op nummer 1 in de Singles Top 100. Het duet Perfect van Ed Sheeran en Beyoncé duikelt van de eerste plek en is voorlopig geen bedreiging meer.

Blijf bij mij is de vierde nummer 1-notering voor Ronnie Flex in de Single Top 100. Eerder behaalde hij de eerste plaats met Drank & Drugs, Niet omdat het moet (beide uitgevoerd met Lil’ Kleine) en Energie (feat. Frenna). Voor Maan is Blijf bij mij haar eerste nummer 1-hit in de Single Top 100.

Mariah Carey stormt de top 3 binnen met haar klassieker All I Want For Christmas Is You. Het nummer bereikt voor de zesde keer de top 5 in Nederland. Vorig jaar stond het in de laatste week van het jaar zelfs een weekje op 1.

Ook andere kerstklassiekers doen het goed. Zo stijgt Wham! met Last Christmas van 37 naar plaats 6 en keren platen als Do They Know It's Christmas van Band Aid en Driving Home For Christmas van Chris Rea terug in de lijst.

Single Top 10 week 50

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (-) Ronnie Flex feat. Maan - Blijf bij mij

2. (1) Ed Sheeran & Beyoncé - Perfect

3. (10) Maria Carey - All I Want For Christmas Is You

4. (3) Broederliefde - Officieel

5. (4) Frenna & Diquenza - Vervloekt

6. (37) Wham! - Last Christmas

7. (-) Famke Louise feat. Bokoesam - Vroom

8. (2) Frenna & Boef - Op Me Monnie

9. (5) Camila Cabello feat. Young Thug - Havana

10. (7) Post Malone feat. 21 Savage - Rockstar
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten