Ronnie Flex en Maan blijven nummer 1

Door ANP, vrijdag 22 december 2017 16:12, views: 25, bron: ANP

AMSTERDAM - Ronnie Flex en Maan blijven de Singles Top 100 aanvoeren. Het gelegenheidsduo staat met Blijf bij mij voor de tweede week bovenaan de lijst.

De hoogste nieuwe binnenkomer is eveneens een duo. Eminem en Ed Sheeran zijn deze week met River op plek 5 te vinden. Perfect, Sheerans samenwerking met Beyoncé, is evenals vorige week de op-één-na bestverkochte single en Mariah Carey's kerstevergreen All I Want For Christmas is You is ook deze week te vinden op de derde plek van de toplijst.

Ook andere kerstklassiekers doen het goed. Last Christmas van Wham! staat op de negende plek, op 28 staat Do They Know it's Christmas? van Band Aid en Chris Rea's Driving Home For Christmas is te vinden op de 37e plek. Kerstnummers van Ariana Grande, Michael Bublé, Paul McCartney, Justin Bieber, John & Yoko & The Plastic Ono Band, Andy Williams, Bruce Springsteen en Queen keren terug in de lijst.

Single Top 10 week 51

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) Ronnie Flex feat. Maan - Blijf bij mij

2. (2) Ed Sheeran & Beyoncé - Perfect

3. (3) Maria Carey - All I Want For Christmas Is You

4. (4) Broederliefde - Officieel

5. (-) Eminem feat. Ed Sheeran - River

6. (5) Renna & Diquenza - Vervloekt

7. (9) Camila Cabello feat. Young Thug - Havana

8. (10) Post Malone feat. 21 Savage - Rockstar

9. (6) . Wham! - Last Christmas(7)

10. (8) Frenna & Boef - Op Me Monnie
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten