logo songteksten.net

Lindsay Lohan ziet toekomst rooskleurig in

(Novum) - Lindsay Lohan gelooft dat ze alles kan bereiken. De actrice moest een paar uur in een cel doorbrengen vanwege juwelenroof, maar denkt desondanks dat een mooie toekomst in het verschiet ligt.

"Ik denk dat als je jong bent en in de positie zit waar ik in zat, je niet echt de tijd krijgt om waardering op te brengen voor wat je hebt", vertelt de geplaagde actrice in een interview met het Amerikaanse programma The Tonight Show. "Het is een soort wildwaterbaan en mensen nemen beslissingen voor je."

Lohan hoopt dat het tij gekeerd is. "Ik ben geen kind meer, ik ben 24. Ik geef toe dat ik een hoop fouten gemaakt heb, maar nu voel ik me weer vrij. Zolang ik mijn aandacht erbij houd, kan ik bereiken wat ik bereiken wil."

De actrice werd veroordeeld tot een celstraf van 120 dagen voor de diefstal van een ketting ter waarde van 2500 dollar. Haar advocaat ging in hoger beroep, waardoor Lohan na een paar uur achter de tralies gezeten te hebben vrijdagavond mocht vertrekken. Ze moest een borgsom betalen van 75 duizend dollar. Lohan heeft nog een taakstraf van vijfhonderd uur openstaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren