logo songteksten.net

Bruno Mars brengt single uit met Cardi B

LOS ANGELES - Bruno Mars heeft een nieuwe single uitgebracht in samenwerking met de vrouwelijke rapper Cardi B. Het gaat om het nummer Finesse, dat ook al te horen was op Mars’ meest recente album uit 2016, 24K Magic. De popster bracht de remix woensdagnacht uit en deelde via social media direct de bijbehorende videoclip.

Het is voor het eerst dat Bruno Mars samenwerkt met Cardi B. De 25-jarige hiphopartieste had afgelopen zomer een hit in Amerika met het nummer Bodak Yellow, dat op de eerste plaats belandde van de Billboard Hot 100.

In augustus vroeg een fan via Twitter aan Bruno Mars naar welke artiest hij op dat moment veel luisterde. “Cardi B”, was zijn antwoord. Het zorgde voor veel vreugde bij de nieuwkomer in de muziekwereld. “Dit is zo krankzinnig. Ik kan het niet geloven dat Bruno Mars me kent. Echt te gek!”, schreef Cardi B op Instagram, bij een screenshot van de Twitter-conversatie tussen Mars en de fan. Het wederzijdse enthousiasme heeft uiteindelijk geleid tot een samenwerking tussen de twee artiesten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren