logo songteksten.net

Bridget Maasland voelt zich sterker

(Novum) - Bridget Maasland gelooft dat iedere breuk haar alleen maar sterker maakt. De 36-jarige presentatrice vindt niet dat ze gefaald heeft na haar twee mislukte relaties met Johnny de Mol en Pepijn, de vader van haar zoon Mees.

Maasland ziet de gestrande relaties als een leerproces. "Het zou teleurstellend zijn als je er niets van leert, dan was het allemaal voor niets geweest", vertelt de blondine in een interview met Beau Monde. "En als ik iets erg vind, dan is het leven als een onbewuste ziel. Ik ben de afgelopen jaren veel rustiger geworden."

De liefdesband tussen Maasland en De Mol liep begin februari op de klippen tijdens een vakantie in Bali. "Ik was gewoon nog niet klaar voor de volgende stap", legt ze uit. "Ik wilde mijn huidige leven niet opgeven en gaan samenwonen en kinderen krijgen. Ik kom nota bene net uit een langdurige relatie met een kind. Ik had geen zin om direct weer in het diepe te springen."

De presentatrice ziet voorlopig geen andere man in haar leven. "Een relatie moet echt een leuke aanvulling zijn, voordat ik mijn huidige leven op zou geven en weer ga samenwonen", vertelt Maasland. "Ik moet je bekennen dat ik daar nu helemaal geen zin in heb."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren