Nominaties Zilveren RadioSter bekend

Door ANP, dinsdag 16 januari 2018 10:58, views: 7, bron: ANP

HILVERSUM - Gerard Ekdom, Kaj van der Ree en Stefan Stasse maken met hun radioprogramma's niet alleen kans op de Gouden Radioring, ze nemen het alle drie ook tegen elkaar op in de categorie Zilveren RadioSter voor beste radioman. De AVROTROS maakte dinsdag de genomineerde radiopresentatoren bekend.

In de categorie beste radiovrouw van het jaar zijn Eva Koreman (BNNVARA, 3FM), Annemieke Schollaardt (AVROTROS, Radio 2) en Fien Vermeulen (Qmusic) genomineerd. Fien is de enige vrouw die ook zicht heeft op de Gouden Radioring, want ze werkt mee aan de ochtendshow van Mattie Valk op Qmusic.

Eva Koreman won vorig jaar de Zilveren RadioSter. Annemieke Schollaart, die de prijs in 2011 won, is dit jaar voor de zevende keer in de race. Voor Fien Vermeulen is het de eerste nominatie.

De afgelopen dagen werden de genomineerden voor de Gouden RadioRing voor beste radioprogramma al bekendgemaakt. De vijf genomineerden zijn de programma’s: Ekdom in de Ochtend (Radio 2), Kaj (3FM), Mattie, Fien & Igmar (Qmusic), Somertijd (Radio 10) en De Staat Van Stasse (Radio 2).
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren