Bijna 1,2 miljoen kijkers zien Op goed geluk

Door ANP, zondag 21 januari 2018 08:29, views: 5, bron: ANP

AMSTERDAM - Bijna 1,2 miljoen kijkers stemden zaterdagavond af op de eerste aflevering van de nieuwe versie van Op goed geluk. Het datingprogramma van RTL 4 staat op de negende plek in de ranglijst van best bekeken zaterdagavondprogramma's. Wie is de Mol? voert de ranglijst van Stichting KijkOnderzoek aan met 2,5 miljoen kijkers.

Gordon koppelt in het datingprogramma vrijgezelle mensen aan een potentiële nieuwe liefde, zonder dat ze elkaar zien. Door het stellen van scherpzinnige vragen probeert de vrijgezel de juiste keuze te maken uit drie kandidaten.

Gordon heeft genoten van de opnames. ''Heerlijk om andere mensen gelukkig te maken en aan elkaar te koppelen! Vroeger was ik al groot fan van Carry Tefsen met haar versie van dit datingprogramma en dertig jaar later mag ik het nieuw leven inblazen. Ik ben enorm blij met het resultaat. Lachen gieren en brullen met de kandidaten op zoek naar het geluk. Ik kan dit weer afvinken op mijn lijst van dingen die ik heel erg graag wilde doen'', schrijft de presentator op Facebook.

Wie is de Mol? voert de ranglijst van Stichting KijkOnderzoek aan met 2,5 miljoen kijkers. Het nieuwe seizoen van de kennisquiz Weet ik veel staat na het NOS Journaal op de derde plaats met bijna 1,6 miljoen kijkers.

De TV Kantine opende zaterdagavond het nieuwe seizoen met bijna 1,5 miljoen tv-kijkers. De show rond de typetjes van Carlo Boszhard en Irene Moors staat daarmee op de vijfde plek in de top 25.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren