Tony Neef wordt kaal voor The Addams Family

Door ANP, maandag 22 januari 2018 07:15, views: 5, bron: ANP

AMSTERDAM - Tony Neef kruipt in de huid van Oom Fester in de Nederlandse versie van de musical The Addams Family. Dat betekent haar eraf, want de griezeloom is bekend van zijn kale knikker.

"Het is de tweede keer dat ik met een kale kop in een musical verschijn", zegt Neef in De Telegraaf. "In 2012 moest mijn haar er ook al af toen ik in Annie de rol van de humeurige miljonair Oliver Warbucks speelde".

Het is trouwens nog niet zeker of Tony's haar er ook echt afgaat voor zijn nieuwe rol. "Nou het is wel een dingetje hoor. Ik twijfel enorm. De rol van Oom Festen wordt nu eenmaal wereldwijd gespeeld door een meneer met een kale schedel. Daar kan ik moeilijk van afwijken. Maar om nu weer voor maanden haarloos door het leven te gaan...ik weet het nog niet. Misschien dat ik met wat kunstgrepen een soort plastic kap over mijn hoofd schuif. Daarvoor moet ik dan wel anderhalf uur, voor de voorstelling, in de schmink, maar dat is ook een mogelijkheid. Ik kan er nog even over nadenken, want de première is pas in het najaar".

Neef staat in The Addams Family naast Johnny Kraaijkamp en Pia Douwes op het podium. Eerder werd al bekend dat zij de rollen van respectievelijk Gomez en Morticia Addams zullen spelen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren