logo songteksten.net

Eerste top 10-hit BLØF in 6,5 jaar

AMSTELVEEN - BLØF heeft voor het eerst sinds september 2011 weer een top 10-hit te pakken. Met het nummer Zoutelande, een samenwerking met de Vlaamse voormalig Hooverphonic-zangeres Geike Arnaert, stijgt de Zeeuwse band deze week naar nummer zeven in de Single Top 100.

Zoutelande is BLØF's dertiende top 10-hit en de eerste sinds Was Je Maar Hier. Die plaat kwam 6,5 jaar geleden tot plaats zeven.

De nummer 1-positie is net als vorige week voor het collectief Bizzey, Kraantje Pappie, Chivv en Yung Felix. Zij hebben nog altijd een ruime voorsprong op voormalig koplopers Ronnie Flex en Maan, die opnieuw op nummer twee staan met Blijf Bij Mij.

Net buiten de top 10 zijn er nieuwkomers van Drake, die met God's Plan op elf binnenkomt, en Boef die twee plaatsen lager entert met Antwoord. In het nummer reageert de omstreden rapper op de ophef die ontstond toen hij eerder deze maand vrouwen uitmaakte voor 'kechs', straattaal voor hoeren. Boef liet het nummer voor het eerst horen tijdens Noorderslag vorig weekeinde.

Single Top 10 week 4

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (1) Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix - Ja!

  2. (2) Ronnie Flex feat. Maan - Blijf Bij Mij

  3. (3) Ed Sheeran (& Beyoncé) - Perfect

  4. (4) Ronnie Flex - 4/5

  5. (6) Camila Cabello feat. Young Thug - Havana

  6. (5) Josylvio - Skittle Stacking

  7. (13) BLØF feat. Geike Arnaert - Zoutelande

  8. (10) Puri / Jhorrmountain / Adje - Coño

  9. (8) Eminem feat. Ed Sheeran - River

  10. (7) Broederliefde - Officieel

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren