logo songteksten.net

'Lohan gaat voor stilzwijgende schuldbekentenis'

(Novum/AP) - Lindsay Lohan wil de zaak rond de vermeende juwelenroof achter zich laten en gaat daarom voor een stilzwijgende schuldbekentenis. Dat heeft een ingewijde onthuld. De 24-jarige actrice ontkent daarmee niet dat ze schuldig is aan diefstal, maar geeft het ook niet toe.

Volgens de bron wil Lindsay zich gaan richten op haar carrière en wil ze het hele gebeuren zo snel mogelijk vergeten. De actrice, die onlangs een filmrol bemachtigde in Gotti: Three Generations naast John Travolta, wordt verdacht van het stelen van een ketting ter waarde van 2500 dollar.

Hoewel ze nog voor de rechter moet verschijnen, leverde de diefstal haar al wel een celstraf van 120 dagen en een taakstraf van vijfhonderd uur op. Die had ze nog staan in verband met een voorwaardelijke veroordeling voor rijden onder invloed.

In afwachting van het hoger beroep zit de actrice niet vast. De actrice moet op 11 mei opnieuw voor de rechter verschijnen voor een verhoor, maar volgens de bron wil ze de zaak voor die tijd al hebben afgerond. Het is nog niet duidelijk of Lindsays pleidooi gevolgen heeft voor de hoogte van haar straf.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren