logo songteksten.net

Loslippige Arquette heeft geleerd van interview

(Novum) - David Arquette heeft geen spijt van het interview dat hij gaf in de radioshow van Howard Stern. In het telefonisch vraaggesprek in oktober verklaarde de acteur dat hij al vier maanden geen seks had gehad met zijn vrouw Courteney Cox.

Arquette, die nog niet officieel is gescheiden, maar zijn huwelijk met Cox onlangs zag stranden, zegt te hebben geleerd van zijn fouten. "Ik heb geen spijt van dat telefoontje", vertelt hij aan de Amerikaanse krant USA Today. "Ik heb heel veel van die ervaring geleerd."

"De avond van tevoren had ik heel veel gedronken, tot vroeg in de morgen", biecht de 39-jarige acteur op. "Het was een ongelukkige situatie, die ik verkeerd heb beoordeeld." Arquette liet zich in januari opnemen voor zijn alcoholverslaving en zei onlangs al meer dan honderd dagen nuchter te zijn. "Ik geniet nu van het leven en leer mezelf kennen."

Arquette verwijst geruchten over vermeende liefdesrelaties tussen Courteney Cox en haar Cougar Town-tegenspelers Josh Hopkins en Brian van Holt naar het rijk der fabelen. "Het is jammer, want het zijn geweldige kerels", benadrukt hij. "Voor hen is dit ook moeilijk."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren