logo songteksten.net

Linda de Mol wordt moe van zichzelf

(Novum) - Linda de Mol neemt de komende maanden gas terug. De 46-jarige presentatrice, die vrijdag werd onderscheiden als Officier in de Orde van Oranje-Nassau, zegt een beetje moe van zichzelf te worden.

De blondine werd naast haar lintje vorige week uitgeroepen tot ultieme Nederlander door Veronica Magazine en radiozender 100% NL. Daarbij is haar laatste film Gooische Vrouwen, gebaseerd op de door haar bedachte televisieserie, een groot succes.

"Ik denk: mensen worden zo moe van mij", vertelt de presentatrice aan Novum Nieuws. "Op zaterdag heb ik twee programma's achter elkaar. En dan die zondag, en verkiezing dit en verkiezing zus, en dan ben ik weer in het nieuws met die film", somt ze op. De Mol is zaterdag te zien in Ik Hou Van Holland en Iedereen Is Gek Op Jack en zondag in Postcode Loterij Miljoenenjacht.

"Mensen worden mij spuugzat en ik word ook een beetje moe van mezelf. Dus het is goed om even een paar maanden naar de achtergrond te verdwijnen", relativeert De Mol. "Ik moet in september weer keihard werken. Maar tot die tijd hoef ik niet dringend ergens op de voorgrond te treden. Want ik word écht moe van mezelf."

Linda kijkt uit naar een rustige periode, waarin ze veel thuis is. "Boterhammen smeren voor de kinderen, dingen voorbereiden voor volgend seizoen en lekker op vakantie gaan", kijkt ze vast vooruit. "Thuis weer eens even lekker de boel op orde brengen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren