logo songteksten.net

'Cher accepteert omgebouwde zoon eindelijk'

(Novum) - Cher lijkt de transformatie van haar kind eindelijk geaccepteerd te hebben. De zangeres had er jarenlang moeite mee dat haar dochter Chastity liever als de mannelijke Chaz door het leven ging. Nu er een film over zijn verandering uitkomt, lijkt Cher zich te hebben geschikt in het lot van haar zoon.

De nu 42-jarige Chaz startte in 2009 zijn transformatie van vrouw naar man. Zijn beroemde moeder had daar grote moeite mee. Zo bleef ze Chaz in interviews lange tijd haar dochter noemen. "Daar gaat het al mis", zei ze. "Ik kan me niet herinneren dat ik uit mezelf over haar als 'hem' sprak."

Binnenkort komt er een documentaire uit over het transformatieproces van Chaz. De 64-jarige Cher lijkt haar zoon en zijn nieuwe identiteit inmiddels geaccepteerd te hebben. "Ik bewonder de moed van mijn zoon Chaz om zijn persoonlijke verhaal te delen", zei de zangeres tijdens een kleinschalige vertoning van de film, vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People.

"Het belangrijkste is dat hij gelukkig is, daar geef ik het meeste om", sprak Cher. "Hij kan rekenen op mijn liefde en steun." Becoming Chaz gaat op 10 mei in première in de Verenigde Staten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren