logo songteksten.net

Charlie Sheen officieel gescheiden

(Novum) - Charlie Sheen en Brooke Mueller zijn officieel geen echtpaar meer. Sheen en Mueller leefden al langere tijd niet meer samen, maar door ruzies en rechtszaken duurde de formele breuk langer dan gepland. De scheiding van het stel is nu officieel gemaakt, weet entertainmentwebsite TMZ.

Sheen en Mueller trouwden in mei 2008. Een jaar later werd hun tweeling Bob en Max geboren. Tijdens de daaropvolgende kerst ging het mis tussen de acteur en zijn vrouw. De echtelieden, die beiden kampen met een drugs- en alcoholverleden, kregen ruzie met elkaar. Mueller deed daarna aangifte van huiselijk geweld.

Enkele verzoeningspogingen van het stel bleken tevergeefs. Mueller krijgt 55 duizend dollar per maand aan alimentatie. Ze had in de scheidingsovereenkomst laten opnemen dat dit onder geen beding minder mocht zijn 'dan wat Sheens ex-vrouw Denise Richards voor hun kinderen Sam en Lola krijgt'.

Mueller krijgt ook een bedrag van ruim 7,5 ton aan dollars mee. Daarnaast ontvangt ze een bedrag van een miljoen dollar voor haar aandeel in het familiehuis, dat op naam van Sheen blijft staan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren