logo songteksten.net

Beyoncé niet gediend van vrouwen bij Jay Z

LOS ANGELES - Volgens de Amerikaanse comedienne en actrice Tiffany Haddish maakt Beyoncé korte metten met vrouwen die in de buurt komen bij haar echtgenoot Jay Z. Dit meldt People.

Haddish was aanwezig bij een concert van de rapper en was uitgenodigd voor de afterparty. "Ik stond te praten met een andere actrice, die met Jay Z stond te praten. Terloops raakte ze zijn borstkas aan. Toen kwam Beyoncé eraan lopen en haar lichaam sprak duidelijke taal: 'Haal je handen van mijn man af!' Ze zei dat niet letterlijk, maar haar houding zei genoeg. Daarna begon ze tegen de dame in kwestie te praten, maar hoe dat gesprek verliep zeg ik niet." Wie de vrouw was, wilde Haddish ook niet zeggen, maar 'komt dat binnenkort wel naar buiten'.

De afgelopen jaren zijn niet altijd makkelijk geweest voor Beyoncé. Jay Z is tijdens hun huwelijk vreemd gegaan, waardoor hun relatie ernstig onder druk stond. Inmiddels is alles weer koek en ei, maar blijft Queen Bee dus wel alert voor eventuele kapers die op de kust liggen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren