logo songteksten.net

Irene Moors gaat op zoek naar nieuwe Topper

HILVERSUM - Irene Moors gaat dit jaar het muziekprogramma Topper Gezocht op SBS6 presenteren. In deze talentenjacht gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden in de Amsterdam ArenA op het podium tijdens Toppers in Concert 2018.

Tijdens vier audities beslissen de Toppers welke twaalf kandidaten doorgaan naar de halve finale. Worden ze het niet eens met elkaar, dan beslist het publiek. In de halve finale worden de kandidaten in drie groepen verdeeld en krijgen ze de opdracht om samen een medley te zingen.

Hierna valt in elke groep één talent af en krijgen de twee overgebleven kandidaten uit elke groep de opdracht om een nummer met De Toppers te zingen. Per koppel gaat het beste talent door naar de finale.

De uiteindelijke winnaar staat op 25, 26 en 27 mei met De Toppers op het podium én mag samen met hen een medley zingen ten overstaan van 65.000 mensen. Het programma is vanaf zaterdag 17 maart te zien bij SBS6.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren