Hetfield gaat in film seriemoordenaar spelen

Door ANP, dinsdag 13 februari 2018 11:22, views: 7, bron: ANP

LOS ANGELES - Metallica-zanger James Hetfield begint deze week met de opnames voor een film die gaat over van seriemoordenaar Ted Bundy. In de thriller Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile speelt Hetfield agent Bob Hayward die Bundy (gespeeld door Zac Efron) arresteert voor een verkeersovertreding.

Bij toeval ontdekt Hayward enkele ongebruikelijke werktuigen in de auto van Bundy en besluit de zaak verder uit te zoeken. Het leidt uiteindelijk tot de val van de seriemoordenaar die zeker twintig en mogelijk meer dan honderd mensen vermoordde. Hij wordt ter dood veroordeeld en in 1989 geëxecuteerd.

Het is het acteerdebuut van de zanger in een speelfilm. De regisseur van de film, Joe Berlinger, werkte eerder al wel met Hetfield en Metallica samen bij het maken van de biografische film over de band Metallica: Some Kind of Monster.

In de film speelt Hetfield naast Zac Efron, Jim Parsons, Haley Joel Osment, Lily Collins, John Malkovich, Kaya Scodelario, Angela Sarafyan, Jeffrey Donovan, en Dylan Baker. Wanneer de film in de bioscopen verschijnt is nog niet bekend.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren