Frances Bean Cobain is twee jaar clean

Door ANP, woensdag 14 februari 2018 18:01, views: 5, bron: ANP

OAHU - Frances Bean Copain heeft op Instagram onthullingen gedaan over haar verslavingsverleden. De dochter van Kurt Cobain en Courtney Love had tot dinsdag haar verslaving, waar ze nu twee jaar vanaf is, altijd geheim gehouden.

"Ik dacht dat ik deze post zou beginnen met een puur moment in Oahu in de natuur, met mijn liefde". Dit moment is een weergave van wie ik ben op 13 februari 2018. Het voelt belangrijk, omdat het mijn tweede nuchtere verjaardag is", opent Frances haar verhaal. De zangeres en model vervolgt met een relaas over de strijd tegen haar verslaving. Over waar ze precies aan verslaafd was laat Frances niets los, maar ze geeft wel aan dat het afkicken haar zeer zwaar viel. "Zelfvernietiging en consumptie van gif om je van de pijn te bevrijden is een stuk gemakkelijker dan je daarvan af te houden", aldus Frances. "Ontegenzeggelijk, voor mijzelf en de mensen om me heen is dit de beste beslissing die ik ooit heb genomen', zegt ze over haar afkickperiode.

Frances' moeder Courtney Love heeft ook een drugsverleden, evenals haar vader Kurt Cobain, die in 1994 een eind aan zijn leven maakte.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren