logo songteksten.net

'Ruzie vader en dochter Breukhoven voor kluisroof'

(Novum) - Het boterde niet echt tussen Constanza Breukhoven en haar vader Hans voorafgaand aan de kluisroof. De 35-jarige adoptiedochter van de zakenman wordt verdacht van het stelen van een kluis uit zijn huis. Constanza heeft weinig goede woorden over voor haar vader, die haar Marokkaanse vriend niet zou mogen.

In januari ontdekte Hans Breukhoven dat de kluis met kostbare inhoud in zijn villa in Wassenaar was verdwenen. Zijn dochter en haar vriend verbleven op dat moment in het huis. "Mijn gedachten gingen meteen uit naar mijn dochter en haar vriend, ze moeten met de inbraak te maken hebben. Ook omdat de vriend van mijn dochter een Marokkaanse crimineel is", zei Breukhoven tijdens de aangifte, zo staat in het politierapport te lezen volgens De Telegraaf.

Volgens Breukhoven had zijn dochter financiƫle problemen en een onbetrouwbare vriend."Tijdens ramadan ging Mohamed drie maanden naar Marokko en liet Constanza en de kinderen alleen achter zonder geld of iets dergelijks. Toen hij terug kwam, heb ik besloten, omdat zij uit elkaar gingen, haar te helpen. Ik had een auto voor haar gekocht, een woning geregeld en hielp haar met het op de rails te krijgen van haar leven."

Constanza is op haar beurt woest op haar vader. "Er is een keer wat gebeurd, maar wat zeg ik niet, en daardoor haat hij hem. Ik verwacht respect van mijn vader voor Mo", zou Constanza hebben gezegd. "Hij kan voor mij doodvallen, ik bega een moord als mijn kinderen worden weggehaald. Hij komt niet aan mijn kinderen, simpel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren