Afrojack deelt rozen uit op Rotterdam CS

Door ANP, maandag 19 februari 2018 16:17, views: 5, bron: ANP

ROTTERDAM - Dj Afrojack verraste voorbijgangers maandag op Rotterdam Centraal met een live optreden van zijn nieuwe nummer 'Bed of Roses', dat op Valentijnsdag uitkwam.

Nieuwsgierige omstanders verzamelden zich in de koude stationshal rondom de piano om daar ineens muzikanten, dansers en breakdancers een flashmob te zien uitvoeren. De filmende menigte leek de kou even te zijn vergeten. Afrojack zelf liep rond en deelde rode rozen uit.

Op de vraag of hij zelf ook zo'n romanticus is, reageert Nick van de Wall, aka Afrojack, ietwat terughoudend met: ,,een beetje, af en toe. Als de juiste persoon er is''. Die juiste persoon is er op dit moment niet voor hem. De dj heeft het naar eigen zeggen te druk met werken en houdt niet zo van persoonlijke vragen.

Trots op optreden Ahoy

Op 8 september treedt de dj op in Ahoy Rotterdam, hij is trots om daar zijn eigen ding te mogen doen. Rotterdam zal voor hem namelijk altijd als thuis voelen. Afrojack vindt het naar eigen zeggen belangrijk om dicht bij zijn roots te blijven en wil daarom een officiele lyric-video in de stad opnemen.

Zelf heeft hij het meeste zin in de zomer, met heel veel festivals. Fans kunnen uitkijken naar heel veel nieuwe muziek. Hij heeft in ieder geval net een nieuwe act getekend met Jewels & Sparks.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren