Simone Kleinsma zingt titelsong DORST

Door ANP, dinsdag 20 februari 2018 11:32, views: 4, bron: ANP

AMSTERDAM - Simone Kleinsma verzorgt de titelsong van DORST, de boekverfilming van regisseur Saskia Diesing, zo meldt distributeur September Film. De speelfilm, waarin Kleinsma ook de hoofdrol vertolkt, is vanaf 15 maart in de Nederlandse bioscopen te zien.

Het nummer 'Heartbreak' is geschreven en gecomponeerd door Paul Eisenach en Ryan Robinson, die ook de filmmuziek hebben gecomponeerd. Kleinsma is trots dat ze voor de titelsong werd gevraagd. "Het nummer sluit prachtig aan op het thema en de sfeer die de film uitstraalt. Ik vond het een dubbele eer om hier aan mee te werken."

DORST is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Esther Gerritsen en vertelt over Coco (Elise van 't Laar) die geen idee heeft wat ze met haar leven aan moet. Als haar moeder (Kleinsma) ziek blijkt te zijn, grijpt Coco het nieuwe doel in haar leven met beide handen aan en trekt bij haar moeder Elisabeth in. Behalve voor Kleinsma en Van 't Laar zijn er rollen voor Leopold Witte, Stefan de Walle en Margot Ros.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten