logo songteksten.net

David Arquette vreest leegte zonder foto's dochter

(Novum) - David Arquette ziet het gebrek aan nieuwe foto's met zijn dochter Coco als een van de ergste gevolgen van zijn breuk met Courteney Cox. De 39-jarige acteur gelooft dat het leven draait om herinneringen en deze het best vastgelegd kunnen worden door kiekjes te maken.

"Het gaat om de herinneringen die je hebt en die van ons zijn prachtig. De prentjes zijn geweldig om terug te zien", vertelt Arquette. De Scream-acteur wil voorkomen dat hij later treurt om een stukgelopen huwelijk als hij de plaatjes terugziet. "Daarom wil ik alles doen om de relatie te laten werken als we besluiten om ervoor te gaan."

Arquette en de 46-jarige Cox staan momenteel op verschillende punten in hun leven. "Zij wil rust en ik sta juist op een punt in mijn leven dat ik me uit wil drukken. En dit doe ik niet in de meest rustige omgeving", legt hij uit. "Ik blijf hoop houden, maar we verschillen erg en ik twijfel over het sluiten van een compromis. Het is een moeilijk probleem."

Het stel maakte in oktober bekend uit elkaar te gaan na een relatie van veertien jaar. Arquette en Cox vroegen een tijdelijke scheiding aan om te kijken of ze de draad later weer op willen pakken. Ze hebben samen een 6-jarige dochter, Coco.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren