logo songteksten.net

Wie is de mol? blijft kijkcijferhit

HILVERSUM - Wie is de mol? blijft onveranderd de kijkcijferhit van de zaterdagavond. Bijna 2,5 miljoen mensen keken deze week naar het spelprogramma, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Zij zagen dat Ruben Hein, Jan Versteegh en Olcay Gulsen de finale van het achttiende seizoen haalden. NOS-journaallezer Simone Weimans viel als laatste kandidaat af.

RTL 4 was zaterdag het best bekeken alternatief. De TV Kantine scoorde in de vooravond een miljoen kijkers, waarna Weet ik veel 1,5 miljoen kijkers scoorde. Aansluitend keken 721.000 mensen naar Op goed geluk.

Op NPO 3 was de nabeschouwing van Wie is de mol? weer in trek. Zo'n 982.000 kijkers namen de opdrachten en eventuele hints nog eens door met presentatoren Margriet van der Linden en Chris Zegers.

Ook de laatste wedstrijden waarin Nederlandse sporters in actie kwamen op de Olympische Spelen trokken zaterdagmiddag veel kijkers. De massastart voor vrouwen trok 1,7 miljoen kijkers waarna de massastart voor de heren ruim 2,3 miljoen kijkers boeide. Naar de voorlaatste aflevering van Studio Sportwinter keken 's avonds op NPO 1 ruim een miljoen mensen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren