logo songteksten.net

Jesse James baalt van situatie met Sandra Bullock

(Novum) - Jesse James noemt het 'pijnlijk' dat hij geen contact meer heeft met de baby die hij met ex-vrouw Sandra Bullock zou adopteren. De ontwerper van custom motorfietsen, die zijn huwelijk met Bullock vorig jaar zag stranden vanwege zijn buitenechtelijke affaires, verhuisde naar de woonplaats van de actrice om een relatie te onderhouden met Louis.

"Ik heb Louis nooit gezien sinds alles gebeurde, dus al een jaar", onthult James in een interview met de Amerikaanse zender ABC News. De 46-jarige Bullock heeft de jongen na hun scheiding als alleenstaande moeder geadopteerd. James hoopte daarnaast dat zijn jongste dochter Sunny contact kon houden met haar ex-stiefmoeder vanwege hun sterke band, maar de twee hebben elkaar slechts enkele keren gezien. "Ze hebben al een aantal maanden geen contact."

De 42-jarige James heeft de situatie inmiddels geaccepteerd. "Ik kan blijven huilen om Louis, maar ik realiseer me dat er drie kinderen zijn die ik wel heb", zegt hij. De motormuis wil zich meer op zichzelf richten. "De afgelopen vijf of zes jaar maakte ik me constant druk om Sandra, wat zij dacht en wat ik moest doen. Ik denk dat het nu tijd is om me zorgen te maken over Jesse en ervoor te zorgen dat Jesse gelukkig is."

Het stel was vijf jaar getrouwd voordat hun huwelijk vorig jaar strandde door de affaires van James. James heeft nieuw geluk gevonden in de armen van Katherine von Drachenburg, met wie hij sinds januari verloofd is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren